Nuevoflits September2019II

 

H3 scoort mooie 8 punten op eerste dag in de A-poule

Op zaterdag 21 september moest Heren 3 de spits afbijten. In IJsselstein moest aangetreden worden voor de eerste confrontaties in de A-poule. De mannen hadden de beschikking over precies 6 spelers, zonder Maarten (geblesseerd) en Igor (familiefeestjes). Het werd een aardige middag waarin een mooie 8 punten werden behaald. Dat was wel dankzij een mooie invalbeurt van de jonge, lange Merijn van Keimax, die een haperende Dominique in de laatste wedstrijd verving. Dat leverde de helft van de punten op. Merijn en Keimax, dank!

 

Drie kernspelers van H3 maken zich ontspannen op voor de volgende wedstrijd

 

 

Heren 3 poserend na een mooie zaterdagmiddag 

 

Keimax zelf moest aantreden in de B-poule en startte het seizoen ook netjes: een mooie score van 9 punten: ze zijn weleens minder begonnen.

 

 

Keimax met vrolijke koppies na mooie start van het seizoen

 

Het verdere goede nieuws van die dag was dat wedstrijdleider en vriend Joop weer gewoon rondliep en meedeed. Hij meldde dat de chemokuren goed aangeslagen waren en hij voorlopig genezen is verklaard. Hij had absoluut zin om weer snel tegen beide Nuevo teams in het veld te treden.

 

Sir Joop gewoon weer ouderwets in aktie

 

ALV op woensdag 11 september

 

Het seizoen werd geopend met een algemene ledenvergadering op woensdag 11 september. Vergezeld met een exotisch hapje en drankje (verzorgd door Ray) werden allereerst de beleidspunten voor het komende jaar doorgesproken onder leiding van nieuwe voorzitter Steven.

 

Nieuwe DB in aktie: secretaris Erik overhandigt voorzittershamer aan Steven

 

Er werd gesproken over de trainingen: teams worden verzocht aandachtspunten voor de trainingen bij de trainers aan te leveren; er werd gehamerd om tijdig aanwezig te zijn, zodat er op tijd begonnen kan worden; Henk M. en Ernst gaan een abonnement op de Nevobo trainingmaker voor alle trainers regelen; en er werd ook behoefte uitgesproken om af en toe wat verdieping in de trainingen te krijgen: eenieder wordt gevraagd te zoeken naar een trainer plus: iemand met hogere volleybalkennis;

Daarnaast is gesproken over nieuwe leden: nieuwe leden werven voor het voortbestaan van de club. Het DB zorgt ervoor dat we op alle plekken zichtbaar zijn voor mensen die een volleybalvereniging zoeken. Maar er werd aangegeven dat nieuwe leden werven pas echt goed werkt door mensen persoonlijk aan te spreken. Daarom zal er gewerkt worden aan het direct aanspreken van mensen (oud-volleyballers, ZVC-ers die niet meer wekelijks willen spelen, etc.).

Bekervolley: dit jaar is niet ingeschreven, volgend seizoen wordt er 1 team ingeschreven.

 

Ernst kweet zich redelijk vrolijk van zijn zware taken als penningmeester

 

Daarna nam Ernst het woord om de financiën door te nemen. Dat zag er allemaal prima uit en onder luid applaus werden deze goedgekeurd als ook het voorstel om de contributie voor komend seizoen te handhaven: deze blijft € 165,- inclusief gratis meedoen aan alle cateringavonden.

 

Koen opgenomen in het illustere genootschap van ereleden.

Op dezelfde avond werd ook Koen in het zonnetje gezet als dank voor zijn 5-jarig voorzitterschap van VC Nuevo. Hij werd natuurlijk ruim toegesproken, met kados overladen (o.a een unieke bidon met eigen foto!) en zoals gebruikelijk in VC Nuevo benoemd tot erelid.

 

Koen in het zonnetje

Zijn mede-ereleden dichtten hem toe: het ging als volgt:

Voorzitter Koen, je had altijd wat te doen

Maar wat niet lukte: Heren 4 kampioen

van der Horst, ja natuurlijk met altijd veel dorst

naar roem, maar op de cateringavonden naar bier en worst!

Koen, veel palmares na zoveel jaar op je blazoen

en van je medeDB-er Erik natuurlijk een dikke afscheidszoen

van der Horst, ja, je kunt vooruit met je borst

5 jaar voorzitten van zo'n lastige club, als een vorst.

En zo ging dat nog een tijdje door (zie voor volledige tekst de website onder “clubinfo”).

 

Sander als jongste erelid spreekt het aanstaande erelid toe

 

Koen, gefeliciteerd en veel plezier met je nieuwe status.

 

Agenda

Ja, dat is niet moeilijk: keihard trainen dus alle komende woensdagen. Want het is hard nodig: H1 en H4 moeten aan de bak op 12 oktober. De wedstrijdindeling voor beide teams is zodanig dat beide alleen maar de topteams van hun poules treffen. Het zou zomaar kunnen dat H3 hoger in de ranglijst staat na de eerste speeldag dan de mannen van H1……

Verder is de agenda op de website samengesteld. Kijk erop en zie wie wanneer traint en wanneer er door wie de catering verzorgd moet worden.

 

Postbus 2

You have no rights to post comments