Nuevoflits augustus 2021

Eindelijk herstart na anderhalf jaar

Afgelopen zaterdag kon VC Nuevo dan eindelijk weer opstarten. Dat gebeurde in stijl en in lijn met de inmiddels ruim 18-jarige tradities, sfeer en de Nuevo sukses formule: lekker volleyballen met inzet, maar ook met relativering, en altijd met veel spelplezier en een mooie "3e helft". Oftewel, zoals Harry het verwoordde in zijn tijd in Nuevo: de drie P's: plezier, punten, en Palm.

De herstart was dan ook een combinatie van 's middags spelen in de vertrouwde zaal van de Breul, gevolgd door een lekkere nazit met een drankje, en daarna een heerlijke informeel etentje bij Daniella, onze gastvrouw in haar restaurant Daan's droom in winkelcentrum Kerckebosch.

De opkomst was excellent (iedereen heeft er weer heel veel zin in!), Keimax was ook present met veel enthousiasme, en het werd een mooie middag plus avond.

Nuevo moest wel afscheid nemen van twee markante leden, Hans en Harry. Jammer mannen dat jullie stoppen/verkassen.

Hier wat impressies van de dag

Postbus 2

De eerste akties werden weer ingezet, weliswaar enigzins  roestig nog

 

Zie hier echter hoe de mannen toch weer een mooi blok neerzetten (NB. Dirk is alweer op weg naar beneden?)

 

Ook voorzitter Steven moest weer aan de bak, ondanks zijn lengte lijkt hij toch wat moeite met de hoogte van het net te hebben...

 

Daarna een vertrouwde "sit-in"  op de harde bankjes van de Breul  rondom wat kratjes bier en fris

 

Het DB ( secretaris Erik kon er helaas niet bij zijn) nam natuurlijk het woord: en ja, groen licht voor het hervatten van de zaaltrainingen !!

 

Afscheid 1: Harry verlaat ons na vanaf het begin bij de club geweest te zijn: hij stapt over naar Werkhoven, in zijn nieuwe woonplaats. Maar met zichtbare emotie

 

 

Een van Harry's grootse bijdragen (naast vele mooie eerste opslagen) aan de club was het voordragen van Steven als jonkie lid en inmiddels voorzitter. Dank, Harry.......

 

 

 

Afscheid 2: Hans nam verrassend het woord met de mededeling dat dit zijn laatste optreden was: hij vindt het welletjes op zijn 78ste. Onder luid applaus werd dit geaccepteerd.

 

 

Symbolische teruggave van zijn shirt: hij ziet graag een jonkie het overnemen....

 

 

Daarna snel door naar het heerlijke eten van Daan's droom, om de hoek bij de Breul

 

 

Eigenaar Daniella meldt nog nooit 28 mannen tegelijk om zich heen gehad te hebben en legt de spelregels voor de avond uit, want anders zou het zomaar uit de hand kunnen lopen...

 

Lekker bijpraten na anderhalf  jaar met heerlijk eten

 

 

Voorbeeld van hoe dit verliep: je kon ook buiten eten. Extra: Maarten die een tijdje geleden ernstig ziek werd was opentop aanwezig: super gefeliciteerd met je herstel, Maarten! 

You have no rights to post comments