Nuevoflits februari 2022

Zoveelste herstart

Terwijl dat coronavirus maar blijft voortduren, lijken we nu ons toch echt op te kunnen gaan maken voor een mooie 2e seizoenshelft. Er is weer getraind, er is weer door zowel H1 als H4 op zaterdag competitie gespeeld.

Voorzichtig weliswaar en met de nodige voorzorgsmaatregelen. Er wordt gecontroleerd op de QR code, geen handjes schudden, geen high fives enz.  

De vooruitzichten van het virus zijn nu wel zodanig dat er weer een planning gemaakt kan worden. Dat heeft de Nevobo al gedaan: het herziene spelschema staat op de Nevobo app. Maar voor de zekerheid toch even de data voor de respectievelijke teams. Zet ze in jullie agenda’s!

H1:  19/3, 9/4, en 14/5

H3:  19/3, 9/4, 23/4 en 14/5

H4:  12/3, 2/4, en 14/5

 

Trainingen en PD

In overleg met Keimax en natuurlijk de PD directie is er ook een planning gemaakt voor onze woensdagavonden. Zie vcnuevo.nl voor deze planning: inclusief de planning voor de trainers en voor de cateraars. Kijk er naar!  

Omdat de Kerst PD werd afgelast, hebben we nog 3 PD rondes te spelen. Deze zijn gepland op resp. woensdag 23 februari, woensdag 6 april en woensdag 1 juni. Zet ook deze avonden alvast met rood in je agenda.

Verder zijn er nog wat zaken die uitgezocht moeten worden: Koningsdag (27 april) valt precies op een woensdag: te zijner tijd kijken hoe veel animo er is voor training die avond.

En in mei: dan heeft de Breul natuurlijk weer zijn examens in de sportzaal. Die woensdagen proberen we te reserveren in Hoenderdaal. Nadere info volgt dus.

Belangrijk: voor alle volledigheid: het DB controleert dus op je QR code, maar heeft daarnaast besloten dat ook degenen, die niet langer een QR code kunnen laten zien, toch toegelaten worden, mits ze een negatieve zelftest kunnen laten zien.

 

En verder nog ter tafel komt

De zaalcommissie, op zoek naar een nieuw onderkomen voor de club, laat weten in spannende onderhandelingen te zitten…. Ze geven aan binnenkort eea. aan de gehele groep voor te leggen voor besluitvorming. Spreek ze maar aan die jongens als je nieuwsgierig bent

Tot zover

Postbus 2

You have no rights to post comments