Nuevoflits september 2022

 

 

Feestelijke start van het seizoen: sponsor Wim in de spotlights

Op woensdag 14 september was er al het eerste Nuevo feestje: het seizoen werd geopend met een klein toernooitje ter ere van medespeler, ex-voorzitter, en meerdere malen sponsor van VC Nuevo, Wim. Samen met het bestuur constateerde Wim dat het hoog tijd was om eens wat nieuwe ballen aan te schaffen en doneerde hij een mooi bedrag om dat mogelijk te maken. Ook konden eindelijk de langverwachte, inklapbare antennes aangeschaft worden, zodat deze in onze ballen container in de hal achter kunnen blijven en niet elke keer door iemand mee naar huis genomen hoeven te worden.

Om Wim hiervoor te bedanken was het Genootschap van Ereleden Nuevo (GeVEN) aktief geworden: ze trommelden niet langere spelende ereleden op (Koen was er! Peter S. was helaas verhinderd) om een team te vormen en het op te nemen tegen “de rest” van Nuevo en Keimax. En ja hoor, dat ereleden team deed het uitstekend en was de uiteindelijke winnaar van het toernooi met een prachtige score van 10 punten. Koen super bedankt daarbij trouwens! Je was weer ouderwets een zeer goed scorende midaanvaller.

 

 

 

Sponsor Wim in vol ornaat en met honger naar de bal

 

Onnavolgbare berekeningen van geblesseerde Lies Jan, maar onder de streep toch heel duidelijk: het ereleden team wint (verrassend of juist niet? het zijn immers ereleden!) het toernooi. 

 

 

De foto met tekst is kristalhelder.......

Na afloop van het toernooi werd Wim nog eens waarderend toegesproken en een cadeau overhandigd door voorzitter Steven en konden de drankjes en de hapjes geserveerd door Dominique met veel genoegen genuttigd worden. Mooie start, mannen!

 

 

Een training later: afscheid Amir

We rekenden ons al rijk met een nieuwe aanwinst. Amir, de zeer enthousiaste jonge Iranier, die zich in mei bij ons aansloot en altijd aanwezig was (ongeveer) bij alle volleybal aktiviteiten (zeker bij de beachavonden), meldde zich ineens aan het einde van de training bij de kleedkamers met een koelboxje met bier. Het was zijn laatste avond….Hij heeft een woning toegewezen gekregen in Utrecht en heeft op maandag- en woensdagavonden (!) Nederlandse taal training. Hij kan niet langer meetrainen. Helaas, helaas. Hij blijft echter nog wel in de apps, en zeker in de beachapp, dus wellicht zien we hem nog wel eens een keer opdagen. Amir het ga je goed, we gaan je missen.

 

Eventjes daarvoor:  incognito VC Nuevo teams winnen VC Krommerijn beachtoernooi  

Toch ook nog even vermelden dat twee VC Nuevo teams op zaterdag 27 augustus verdienstelijk meededen aan het VC Krommerijn beachtoernooi. Een team (Heavy Beachers) won, het andere (Wild Bunch) werd tweede.

Het haalde de krant….

Als je goed kijkt naar de foto dan zie je ook de beide Nuevo teams in aktie: op de voorgrond rechts Dirk, Niels en Steven; tegenstanders zijn Amir, Henk en Ray

 

Agenda: competitiedagen, PD, beker, plus ALV op 5 oktober

De agenda op de website is weer geactualiseerd. Kijk ernaar en zie dan dat de trainers ingedeeld zijn, als ook de PD avonden en de cateringavonden en -cateraars. De PD avonden zijn dit najaar op woensdag 2 november en woensdag 21 december.

Op de agenda staat ook gemeld dat de Nevobo competitiedagen via de Nevobo app bekeken kunnen worden.  

De eerste wedstrijddag is voor H3: zaterdag 1 oktober. De zaterdagen erna spelen resp. H1 en H4. Ook zijn er weer 2 bekerteams ingeschreven. De data daarvoor zijn nog niet bekend maar deze zullen ook al snel gaan plaatsvinden.

Tenslotte penningenbeheerder Ernst heeft het al aangekondingd: we vergaderen op woensdag 5 oktober (onder het genot van een lekker drankje verzorgd door Walter) o.a over de nieuwe begroting en de contributie. Lees zijn overzicht en bedenk wat je dit jaar voor VC Nuevo overhebt…….

En helemaal tenslotte, we zijn aan de slag om de website na de lange corona crisis weer te updaten, toch Igor? Dus hopelijk binnenkort een opgefriste website wat hard nodig is.

Tot zover,

 

Postbus 2

 

 

You have no rights to post comments